Mağaza Dekorasyonu Fikirleri, Mağaza Tadilatı, Mağaza İç Mimari


Mağaza dekorasyon; Mağaza dekorasyonları her alanda ayrı ayrı yapılmaktadır. Bu değişik dekorasyon uygulamaları mağazaların farklı sektörlere hizmet etmesinden kaynaklanmaktadır. Öncelikle diğer dekorasyonlarda olduğu gibi mağaza dekorasyonlarında da tasarım ve projelendirme şarttır. Mağaza dekorasyonları iç mimari tasarımı yapılmadan uygulama ve malzeme alımları esasen maliyet açısından da yüksek olmaktadır. Bir mağaza dekorasyonu yaptırırken çok masraf etmek yada maliyetleri artırmak gerekmez önemli olan doğru malzeme ve ekip organizasyonudur.
Dekorasyon tadilat ve anahtar teslimi uygulamalarda iş alındıktan sonra bütün detaylar aslında tasarımlara bağlıdır. Mağaza dekorasyon kalemleri diğer dekorasyon uygulamalarına göre daha geniş ve daha fazladır. Bu nedenle mağaza dekorasyonları sıra ile ve bitire bitire gidilecek bir uygulamadır. Mağaza dekorasyonu mutlaka işinizi yansıtmalı ve yaptığınız alana hizmet etmelidir. Önemli olan çok maliyetli yapmak değil önemli olan dekorasyon uygulamasını kombine etmek ve uyum sağlamaktır.
Bir mağaza dekorasyon tadilatı ortalama m2 si, 50 m2 den 3000 m2 ye kadar olabilmektedir. Bu nedenle mağazalar diğer ezber dekorasyonların dışında kalır ve tamamı ile bir ekip çalışması içinde yapılmalıdır. Mağaza iç mimari dekorasyonlarına çok paralar harcamadan da mükemmel sonuçlar elde edebiliriz. Bu şekilde bir uygulamanın sırrı ise tasarım ve ekip organizasyonu üst seviyede olan bir personal yada firmalar ile çalışmaktır.

Mağaza dekorasyonu sayfamız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Açık Mutfakla Odanın Kemer Ve Sütun Uyumu