Banyo Dekorasyonu, Banyo Dekorasyon Fikirleri, Banyo Tadilat




Banyo dekorasyonu; Banyo dekorasyonu standart banyoda ve dekore edilmiş banyolar arasında ciddi farklar vardır. Banyolarımız küçükde olsa büyükde olsa dekorasyon olarak en uygun materyaller ve fonksiyonel teknolojik ürünler ile daha kullanışlı hale gelir. Banyolarda küvet yeri, banyo dolabı yeri, bataryalar kullanışlı olmalıdır. Banyo dekorasyonu tasarım yapmadan uygulama olanağı zordur. Bu sebeple banyo dekorasyonunda tasarıma önem vermek gerekmektedir. Öncelikle banyo dekorasyonu ana hatları ile kaç kalemdir?


Banyo Dekorasyon Kalemleri (Malzemeleri)

  1. Banyo Sıhhi Tesisatı
  2. Banyo Elektrik Tesisatı
  3. Banyo Sıvası
  4. Banyo Seramikleri
  5. Banyo Dalapları
  6. Banyo Küvet Sistemleri
  7. Banyo Batarya Grubu
  8. Banyo Aplik ve Işıklandırması
  9. Banyo Priz Montaj Elemanları
  10. Banyo Süçgeç Gider Malzemeleri
  11. Banyo Kapısı
  12. Banyo Tavan Uygulama Malzemesi
  13. Banyo Isıtma Petekleri
  14. Banyo Kabin Sistemleri
Banyolarda genel hatları ile 14 kalem malzeme kullanılmaktadır. Bu şekilde bir banyo çok daha kullanışlı olmalıdır. Banyolarda genelde yaşanılan sıkıntılar kullanışsız olması ve günümüz teknolojisine göre ürün uygulama malzemelerinin demode olmasıdır. Banyolar, dekorasyon anlamında detaylı ve sağlıklı yapılmalıdır. Banyo tadilatlarında sıhhi tesisat sağlamlığıda ön plandadır. Banyo kaplama ve montaj işlemleri yapılmadan önce, sıhhi tesisat uygulaması bypass edilmelidir.
Dekorasyon tadilatlarda banyoların uygulama ve malzeme fiyatları değişmektedir. Her banyoya kendine has uygulama yapılır ve fiyatlandırılır. Banyolarınızı dekorasyon yaptıracağınız zaman zevkinizi ve tarzınızı tasarımcılara tam anlatmalısınız. Bu şekilde yapılan bir banyo dekorasyonu mükemmel sonuçlarıda beraberinde getirir.

Banyo dekorasyonu sayfamız

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Açık Mutfakla Odanın Kemer Ve Sütun Uyumu

Geniş Ve Ferah Yatak Odaları Için Dekorasyon Fikirleri